At vælge den perfekte babymøbler For din børnehave

Den første ting, de fleste nye forældre tænker er en bassinet eller en barneseng. En bassinet er meget små og er designet til babyer, mens en krybbe er designet til babyer og småbørn. Den største bekymring med en krybbe er at nogle børn kan finde sig kilet ind mellem søjlerne, så være meget opmærksomme på afstanden, hvis du vælger en krybbe med din nye babymøbler.

For disse urolige nætter, en gyngestol er et must have. Dette er normalt placeret ved siden af bassinet eller krybbe og er en af forældrene at tilbringe tid vuggende deres barn frem og tilbage, slappe af dem eller hjælpe dem med at falde i søvn. Dette er en vigtig brik i babymøbler og skal være godt bygget for at undgå uheld. Hvis stolen er samlet ved køb, dobbelt-tjekke det er stabilitet før anvendelsen.

Et andet vigtigt stykke af babymøbler er et puslebord. Dette er almindeligt anvendt til bleskift, oprydning efter barnet og endda klæde barnet. Det er vigtigt at holde barnets tøj i en af de puslebord rum eller lige ved siden af enheden i en skuffe. Grunden til, at det er så vigtigt, er så at din hånd aldrig forlader barnet på bordet, så alle tøj skal være inden for rækkevidde, kan du sikkert nå til dem mens du holder på barnet.

Babybadekar er en anden vigtig brik af babymøbler og er designet specielt til den lille, ‘s komfort. Disse findes på nogen baby speciale butik eller nyfødte afdelingen i en lokal forretning.

Ikke nødvendigvis klassificeres som babymøbler, men nødvendige ikke desto mindre er en baby klapvogn til at tage din nyfødte for en kort gåtur. Derudover bør en Pusletaske med bleer og en ekstra skift af tøj (for både du og barnet) tages langs.

Når du vælger babymøbler, er det vigtigt at overveje kvalitet frem for alt andet. Dette er de møbler, der står mellem dit barn og gulv, så sørg for at det er robust og sikker. Desuden være opmærksomme tilbagekaldelser på enhver babymøbler eller tilbehør. Fra tid til anden, kan visse typer af babymøbler være involveret i en tilbagekaldelse af fabrikanten. Hvis dette er tilfældet, tilbyder producenten typisk til enten fremlægge en reparation, erstatning eller refundering for den pågældende babymøbler.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.