Sådan får du bredbånd til din virksomhed

Forretningsbredbånd henvender sig til små til store virksomheder ved at levere en service ud over den, der er knyttet til en personlig bredbåndsforbindelse. Tjenesterne varierer afhængigt af udbyderen, men kan variere fra gratis opsætning og gratis udstyr, såsom routere, til bundter, der inkluderer gratis opkald og ubegrænset brug, klik og læs mere.

Forretningspakker adskiller sig fra indenlandske bredbåndspakker på nogle få måder, men det mest indlysende er, at du muligvis får dedikeret teknisk support, og at du muligvis oplever en bedre båndbredde på spidsbelastede tidspunkter af dagen (ca. 50% sammenlignet med indenlandsk bredbånd på 20%), så dit internet bør ikke falde af, når det er mest nødvendigt. Desuden inkluderer mange forretningsbredbåndsaftaler en statisk IP-adresse.

Statisk IP-adresse

Når du har en statisk IP-adresse, kan du være vært for dine egne servere. I lægmandsbetegnelser er en IP (internetprotokol) -adresse den måde, andre computere identificerer din forretningscomputer over internettet.

De fleste indenlandske bredbåndsforbindelser har en dynamisk IP-adresse, hvilket betyder, at den ændres, hver gang du logger på. Men forretningsbredbåndsforbindelser bruger normalt en statisk IP-adresse, hvilket betyder, at din online identifikator forbliver den samme, ligesom en forretningsadresse, du ville sende og modtage post til.

Sammenlign bredbånd

Inden du sammenligner forretningsbredbånd, skal du være klar over dine krav. For at få den bedste idé om, hvad du har brug for din virksomhed, skal du foretage en datarevision, så du ved nøjagtigt, hvor meget data din virksomhed vil downloade eller uploade – inklusive dokumenter sendt via e-mail eller uploads og downloads til og fra fildelingswebsteder.

Det anbefales at få den bedste bredbåndspakke, du har råd til, og derefter lade din virksomhed vokse ind i den, snarere end at vælge en billigere aftale, der giver dig risiko for ikke at have nok data, hastighed eller tjenester.

Der er ganske mange britiske internetudbydere, der tilbyder prissatte og meget hurtige forretningsbredbåndsforbindelser, catering til små og store virksomheder og alt derimellem. Når du sammenligner forretningsbredbåndsaftaler, kan du finde muligheder, der er skræddersyet til din virksomheds behov, hvad enten det drejer sig om højhastighedsfiber eller ubegrænset data, eller et dedikeret supportteam til eventuelle problemer, der opstår.