Hvordan at være afvist af artiklen mapper

Artiklen skriver er en af de bedste måder at øge din trafik og få mere salg. Du har hørt den en million gange så du beslutter at endelig gør det bare. Du kan skrive en artikel og indsende det til artiklen mapper, ivrigt foregribe strømmen af trafik. I stedet modtager du frygtede brevet.

Hvad gjorde du gør forkert?

1. har du bevis-Læs din artikel før du indsendt det?

Populær artikel directory sites modtage hundredvis af indlæg hver dag. Det er meget lettere for ejeren at klik “falde” end at redigere dine slåfejl-fyldt eller uformateret artikel. Før du indsender, bevis for artiklen og bevise det igen. Hvis grammatik og stavning gøre dig sved, derefter hyre en tekstforfatter eller bede en ven til at hjælpe dig, før du klikker på at sende knap.

2. er det en annonce eller en artikel?

Artikel directory sites er på udkig efter informative, nyttigt indhold, ikke pressemeddelelser eller annoncer. Hvis din indsendelse lyder som en annonce, vil det ikke blive accepteret. Og tænker om det–selv hvis blev vedtaget på et lykketræf, tror du at website ejere vil tigge for at offentliggøre dine 500 ord reklame? Ikke en chance.

Hvis dit mål er at skrive og indsende en pressemeddelelse, så tjek steder som prweb.com.

3. har du læst retningslinjerne for indsendelse?

Hver artikel bibliotek har en anden kultur. Blik gennem de retningslinjer for indsendelse før du konfigurerer en konto for at sikre din artikel vil være velkommen, før du sender den. Hvis en artikel directory er baseret omkring en niche som havearbejde, derefter kan du modstå trangen til at indsende din Mesotheliom artikler. Der er masser af artiklen mapper, vil dine artikler. Det er ikke en effektiv udnyttelse af din tid til at sende uønsket artikler til en niche site.

4. er din artikel PG-rated?

Ikke Indsend sex-relaterede artikler, bandeord eller generelle nastiness. Artiklen mapper er virksomheder og derfor eksisterer for at tjene penge. Dette betyder, at de generelt modtager indkomst gennem affiliate salg eller reklame. Så hvis din artikel omfatter sex eller indeholder ord stærkere end “pokkers”, ikke blive overrasket, hvis din artikel afvises. Selvfølgelig, hvis din artikel indeholder nastiness eller noget ulovligt – ikke engang gider.

5. er din artikel originale og skrevet af dig?

Indsend kun originale artikler. Venligst ikke kopiere en andens artikel, redigere den og sende den. Der er at stjæle og du vil blive fanget. Og ikke indsende artikler fra delte indholdswebsteder. Artiklen mapper vil oprindelige, unikt indhold. Public domain er ‘offentlig’ men tror hvordan ineffektive artikel mapper ville blive, hvis der var 500 versioner af den samme offentlige domæne stykke. I stedet for at spilde din tid på at regne ud hvordan man genopfinde andre folks indhold, bare skrive dine egne.

Nu hvor du ved hvad du ikke skal gøre, begynde at skrive slags artikler at artikel directories drømmen om– og se din virksomhed vokse.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.