Grundlæggende Pool vedligeholdelse Tips

Før du kører for at købe den nyeste Dolphin pool renere, er der et par grundlæggende ting du bør vide om pulje vedligeholdelse.

Efter at få en swimming pool, er den næste ting du virkelig har brug for din pool vedligeholdelse en pool dække. Pool dække vil hjælpe dig med at dække swimmingpoolen når ud af huset i længere tid, eller når puljen ikke er i brug (som lange vintre eller ture).

En plastik pool dække kan være meget effektiv beskyttelse poolen fra forskellige genstande falder i vandet og fra elementerne. Nogle køber en stærk plastik cover for at forhindre børn eller kæledyr ved et uheld falder i swimmingpoolen. Husk at indstille pool dække er en masse arbejde, kræver tid og kræfter. Dette er grundlæggende pulje vedligeholdelse.

Hver swimmingpool har en hulske, der bruges til at indsamle døde blade, grene, insekter og andre rester fra vandoverfladen. En hulske er en rake, som bruges til at trække objekter fra vandet, sikkert du kan huske liv vagt omvandrende omkring poolen og fiskeri ud alle de døde insekter, blade og sådan fra swimmingpoolen om sommeren. Pulje vedligeholdelse og rengøring skal være i direkte sammenhæng til, hvor meget det anvendes, og hvis du planlægger at bruge din pool ofte, du bliver nødt til at bruge en god skummer, så prøv og sætte nogle penge i en kvalitet en, du vil komme til at bruge det meget.

En af de vigtigste ting i swimming pool vedligeholdelse filtrering, at holde vandet rent og cirkulerende dem er vigtigt i enhver pool. Der findes flere typer af filtre for swimming pool vand. Sand og grus, diatoméjord, antracit og patron typer er filter medier hyppigst ansat. Swimmingpool filtreringssystem bruger det samme grundlæggende princip om passerer vandet gennem små korridorer, dermed filtrere det. Partikler større end disse passager er fanget og dermed adskilt fra hoveddelen af vandet. Denne proces fortsætter, indtil alle disse passager er blokeret. Filteret skal derefter rengøres og cyklussen gentages.

Sediment og opslæmningen normalt finder vej til bunden af puljen og vil skulle fjernes ved støvsugning, da swimmingpool filtrering varierer i kvalitet, og er underlagt hyppigheden af vedligeholdelse og kvalitet, skal du overveje støvsugning som en generelle pool vedligeholdelse værktøj til din swimmingpool rengøring.

Swimmingpool vakuum fungerer på en lignende måde at enhedens fælles husstand undtagen det trækker vand gennem vakuum hovedet i stedet for luft. Der er to måder hvorpå dette kan ske. Én metode beskæftiger en stråle af vand, der leveres af en haveslange til at drive det sug, der trækker snavs ind i hovedet mere info her at være fanget i en stofpose. Anden metoden anvender sugeeffekt leveres af filteret der trækker sediment og snavs fra pool gulvet for fjernelse gennem filteret. Når der er en betydelig mængde af sediment fjernes bør filter ventiler justeres, således at vacuumed vandet vil omgå filteret og køre affald.

Kemikalier der bruges i pulje vedligeholdelse på regelmæssig basis for at holde vand, sikker og ren. De mest almindelige kemiske bruges er klor. Igen, beder dig om at forsøge at huske dig barndom og at en frisk swimmingpool normalt havde en ubehagelig bivirkning af irriteret hud eller øjne, det er faren og ulemper ved at bruge klor i din pool. Hvis de anvendes i store mængder, eller hvis ikke vedligeholdt ordentligt, kan klor irritere øjne og hud af svømmere. En swimmingpool ejer bør også være bekendt med ordentlig vedligeholdelsesinstruktioner for kemikalier og følg instruktionerne producenter ved anvendelse af kemiske til poolen.

Brug sund fornuft, når tænker på pool vedligeholdelse og pool rengøring, din swimmingpool er der at nyde det, men det kommer med et par enkle opgaver. Rengøring din swimmingpool regelmæssigt vil tillade dig at nyde en ren og sund swimming pool i lang tid.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.