Chakra Balancing

Chakra forsoning er grundlagt på de gamle Amerind indtryk i en serie af 7 chakraer, eller vigor Centre. Chakra er Sanskrit ord for hjul. Disse energi Centre ar menes at være placeret på bestemte punkter mellem piedestal af rygsøjlen og kraniet cirkustelt. Nogle esoteriske systemer omfatter yderligere chakraer, siges at strække sig ud over den konkrete sammenhæng i den menneskelige auriske felt. Hvert chakra menes at forholde sig til særlige organer af konsistens, lidelser, farver, elementer og følelser. Dog forskellige systemer eller kilder, som bruger ideen om chakraer hvidtjørn er uenige om detaljerne.

Udformningen af chakraer spiller en nøglerolle i to gamle indfødt sprog helbredende systemer (ayurvedisk medicin og yoga) så populære i dag. I de seneste årtier, men mange moderne behandlingsformer (som polaritet terapi, terapeutisk touch, proces akupressur, core energetik og Skin therapy) rig person desuden indarbejdet idéen om chakras i deres egne visioner af healing. Forskellige tilgange engelsk tjørn anvendes til at “balance” chakras. Chakra menes at fremme wellness ved at maksimere strømmen af vim i den økologiske struktur, meget som en tune-up giver mulighed for en bil til at operere på peak effektivitet. Chakraer del af arrangementet gamle følelse forbundet med yoga.

Disse traditioner blev overleveret mundtligt i tusinder af år før at blive kodificeret af Patanjali i hans Yoga Sutras, flere århundreder før Kristus. Den gamle helbredende videnskab af Ayurveda er på en samling af skrifter kendt som Vedaerne (Sanskrit ord betyder viden eller visdom). Ayurveda bogstaveligt betyder “liv viden.” Det forblev den fremherskende form for pleje i Indien, indtil den britiske koloniale regering forsøgte at undertrykke det i løbet af det nittende århundrede. Over det sidste halve århundrede har en moderniseret form af opnået betydelig popularitet i Indien.

Mere nylig, traditionelle har været populariseret i Vesten af sådanne højt profilerede advokater som Deepak Chopra. Afbalancere chakraerne menes at fremme general og trivsel ved at sikre den fritflydende i livet push (også kendt som prana eller qi) i hele den fysiske struktur. Det menes, at blokeringer i nuværende af denne vitale get-up-and-go i sidste ende vil resultere i mentale, emotionelle og/eller berøringsbilleder sygdom. Ved at fjerne disse blokeringer og Department of Energy menstruation, sagde praktiserende læger hen til muliggøre døde krop, sind og ånd til at fungere optimalt. Nogle alternative behandlere, såsom medicinsk intuitives, sige, at de kan “læse” en patients chakraer for at opdage ubalancer og diagnosticere problemer.

Dette gøres ligeledes nogle gange ved hjælp af en pendul. Ligesom de forskellige former for yoga forsøger at mægle mellem tvungen og neger åndelige riger, så chakraerne menes at bakse som energi afdeling transformers. De vist ofte som cirkler, fordelt på intervaller langs rygsøjlen, eller undertiden som skorstene af energi. Specifikke chants eller lyde med de forskellige chakraer anvendes i nogle yogiske meditationsøvelser som værktøjer til healing og apparitional evolution. Hver af VII chakra siges at velhavende person fysiologiske og metafysiske funktioner, der vedrører både arten af blokeringerne og de aktive problemer, de producerer.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.