10 måder at øge din Partnerprogram Underudvalgsmøder

1. deltage i chatrooms relateret til det produkt, du videresalg. Starte en samtale med en person uden at forsøge at sælge til dem. Senere på, mens du chatter, nævne det produkt, du videresalg.

2. Opret en gratis e-bog med reklame og link af din affiliate web site. Genstand for den gratis e-bog skal tegne din målgruppe for at down-loaded den. Også indsende det til nogle ebook mapper.

3. start din egen affiliate program mappe. Deltag i et stort antal affiliate programmer og liste dem alle i et register format på dit websted. Så bare reklamere for din gratis affiliate program bibliotek.

4. Skriv din egen affiliate program annoncer. Hvis alle andre affilierede bruger de samme annoncer du gør, som ikke giver dig en kant over dine konkurrenter. Brug en anden annonce til at give dig selv en fordel i forhold til alle de andre datterselskaber.

5. Brug en personlige godkendelse ad. Kun bruge en hvis du har rent faktisk købt den vare eller tjenesteydelse for affiliate program. Fortælle folk, hvad slags fordele og resultater har modtaget ved hjælp af produktet.

6. reklamere produktet du videresalg i din signatur-fil. Brug en opmærksomhed at få overskrift og en god grund for dem for at besøge din affiliate site. Sørg for at din signaturfil ikke gå over 5 linjer.

7. Deltag en web ring. Det skal tiltrække den samme type af mennesker, der ville være interesseret i at købe det produkt, du videresalg. Du kunne også handel links på din egen med andre relaterede websteder.

8. at deltage på internettet debatsider. Skrive dine kommentarer og besvare andres spørgsmål stille dine egne spørgsmål. Inkludere din affiliate tekstlink under hver meddelelse, du bogfører.

9. Opret en gratis ezine. Brug din ezine til at annoncere for affilierede programmer du har tilmeldt dig. Indsende din ezine til online ezine mapper og fremme det på dit websted.

10. start et privat websted. Bruge det som en gratis bonus, hvis folk køber produktet du videresælge. Du kunne også give folk til at tilmelde dig gratis og du kan annoncere affiliate program du har tilmeldt dig.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.